Saturday, September 4, 2010

De Ontwerpen

 De ontwerpen voor een Mystiek Sieraad kunnen heel simpel zijn, strak van lijn ~ of ze kunnen een aantal specifieke energieën bij elkaar brengen om op die manier tot één energie te komen. De energy van een sieraad waarin een aantal energieën worden samengebracht is niet groter of kleiner dan de energie van een eenvoudig, simpel ontwerp ~ het enige verschil is hoe de uiteindelijke energie is opgebouwd.

Zilveren hanger met toermalijn en 'chrysocolla-in-kwarts'

 De stenen in dit ontwerp zijn een roze toermalijn en een ‘chrysocolla-in-kwarts’ ~ wat betreft de energie een bijzondere combinatie! De toermalijn helpt je stevig in je schoenen te staan, een energie die nog eens wordt versterkt door de driehoekige vorm van de steen die de balans van mind, body and spirit representeerd. De ‘chrysocolla in kwarts’ brengt door zijn vorm de gestructureerde energie in de hanger die helpt je Zelf uit te drukken.
De cirkel boven de toermalijn staat voor de perfectie van het Hoogste, terwijl de symbolen onder de stenen brengen oeroude wijsheid en creativiteit in de hanger; de zilveren bolletjes tussen de stenen brengen balans tussen polariteiten. En de naar boven gerichtte maansikkel maakt dat degene die de hanger draagt deze uiteindelijke energie ook kan ontvangen en ermee kan werken.

Een heel verhaal!
In het kort betekent het dat de energie van deze hanger je helpt je wijze Zelf op een creatieve, gebalanceerde manier uit te drukken.

No comments:

Post a Comment